Sommarens herrmode

Äntligen är den mest fantastiska av årstider här. Sommaren. Med sina varma dagar, soliga väder och mysiga grillkvällar är det lätt att förstå att det är mångas favoritårstid. Att välja kläder för sommarens alla aktiviteter är dock inte det lättaste och det kan därför vara bra att se över sin sommargarderob.

Men vad ska man då satsa på? Vad är inne denna sommar? Något som kan komma att bli en stor succé i sommar är den så kallade byxdressen. Ett kickstarter-projekt har på kort tid dragit in massor av pengar och det blir spännande att se hur det utvecklar sig. Så om du vill vara först med detta plagg som snart kanske finns i var mans garderob kanske det är dags att slå till. De är inte bara snygga, de är väldigt snygga också.

Om du är på jakt efter herrkläder kan ett besök på Stayhard vara perfekt för att lägga den perfekta grunden för din sommargarderob. Men vad ska man då rikta in sig på? Det finns som du vet en uppsjö av olika plagg och massvis med varianter av dessa.

När det kommer till skor är sneakers en av de mest klassiska sommarskorna. De är oftast vita men om du vill sticka ut lite i sommar finns det en rad andra färger du kan variera med. Här kan du se några exempel på några av de snygga vita sneakers som finns. Till dina nya sneakers finns det en rad olika klädesplagg du kan använda. En kombination av skjorta och chinos fungerar alltid och passar perfekt för sommarmånaderna då de är lite svalare än till exempel jeans.