Planera inför hösten Halloweenparty

Planera inför höstens Halloweenparty redan idag kanske du tänker?? Ja, varför inte! Bättre att vara ute i god tid för något som komma skall än att vara ute i sista minuten och stressa fram något som man då kanske inte blir riktigt nöjd med.

Fördelen med att redan nu börja planera för halloween är att man kan surfa runt för att hitta de bästa halloweendräkterna och andra halloween relaterade produkter. Det är också fördel att beställa hem sina dräkter redan nu och testa dessa så att man vet att de passar till den dagen de ska användas. Skulle de inte sitta som en smäck kan man alltid skicka tillbaka och beställa en annan storlek.

Ska man hålla halloweenfest själv så kan det vara bra att vara ute i god tid om man ska boka någon form av lokal och när det börjar närma sig så kan man skicka ut inbjudningar till festen. När ska man då skicka ut inbjudningarna, till en fest med färre deltagare ungefär 2 veckor innan och en fest med fler deltagare så kan man skicka inbjudan mellan 4 till 6 veckor innan beroende på antalet gäster.

Den 31 oktober varje år så infaller Halloween, vilka dagar det är frågan om kan du se i denna kalender så du enklare kan planera in vilken dag som festen ska gå av stapeln. När du väl bestämt vilken dag som festen ska vara så kan du kan även bestämma när du ska skicka iväg dina inbjudningar till festen.