Rensa ur sommargarderoben

Hösten kommer med stormsteg och det är verkligen dags att rensa ur sommargarderoben för att göra plats för höstens varma sköna kläder. För en del så blir det som en ritual att varje år göra exakt samma procedur som året innan. Det kan vara skönt att ha dessa stunder då man får kolla igenom vad som man ska behålla och vad som ska slängas.

Hitta bra erbjudanden

Vi är många som har en förmåga att spara det som vi aldrig vanligtvis inte använder. Det är kläder som bara tar plats och som kanske skulle göra sig bättre hos någon annan. Nu kan man ju inte kasta allt som man inte vill ha kvar men ta som regel att rensa ut så du kan köpa några nya plagg inför hösten. Om din klädbudget inte är som du vill ha den efter semesterns alla utgifter så ta en titt hos Rabattsök.se för att hitta bra erbjudanden. Där kan man spara pengar på att nyttja de rabattkoder som finns.

Sälj det som inte används

Det kan vara fullt användbara plagg som man känner att man inte kommer att nyttja. Då är det bättre att sälja det som inte används. Starta en garderobsloppis hemma hos dig och bjud in vänner och bekanta som kan vara intresserade att köpa något som du inte själv är i behov av. På så sätt så kommer dina plagg till användning och du får en slant att köpa något nytt för. De kläder som inte säljs kanske kan skänkas bort till någon välgörenhetsorganisation och det får nytt liv hos någon annan.