Kläderna i mannens garderob

Det finns plagg som alla män borde ha, på samma sätt som i kvinnans. Men eftersom kvinnan är generellt sett mer intresserad av mode pratar vi inte lika ofta om just herrmode. Det tänkte vi ändra på idag och berätta lite om plaggen som ska finnas i mannens garderob för att göra den komplett.

Modeplaggen

Åtminstone ett plagg från årets mode borde finnas på en av hyllorna. Kläder från året innan kan också komma väl till hands och behöver inte sorteras bort. Att köpa enligt modet ska inte handla om överdriven konsumtion utan om att uppskatta mode och hitta nya stilar. Du behöver inte kasta bort fjolårets shorts eller skjorta bara för att något nytt har kommit på modet för i år. Kombinera gamla trender med nya.

Kostymen

Passa på att skaffa en riktigt snygg kostym. Spara ihop lite pengar och få en som passar perfekt. En kostym är bra att ha till alla större tillställningar och kan återanvändas flera gånger. Du behöver bara kemtvätta den ungefär en gång om året eller efter flera användningar. Mellan gångerna kan du hänga ut kostymen för vädring, det brukar räcka. Kostymen kan man sedan använda i delar, finbyxor med en enkelt skjorta eller en snygg kavaj med jeans.