Städa upp i ditt smyckeskrin

Hur ofta så går vi igenom och städar upp i våra smyckeskrin? Handen på hjärtat så är det inte allt för ofta. Kanske det är dags att göra slag i saken och rensa ur lite smycken som bara ligger och aldrig används. Kanske det finns några guldkorn som kan ge dig en slant till att köpa några nya smycken att använda.

Likaväl som vi regelbundet rensar ut ur garderoben så bör vi kolla igenom våra smycken och accessoarer. Det finns ingen anledning att ha guldsmycken liggande som aldrig används. Idag så kan du få betalt för det guld som du har liggande hemma. Ta kontakt med en aktör på marknaden som du kan sälja ditt guld till. Beställ en guldpåse, lägg i ditt guld i påsen och skicka via rekommenderad post. Gå till ditt postombud med din guldpåse och lämna in där, inte i en vanlig postlåda.

Inom 24 timmar så kan du ha dina pengar på kontot för ditt guld och du kan ut och shoppa nya härliga smycken som kan passa dig. Vilka smycken ska du då plocka ur ditt smyckeskrin är helt och hållet upp till dig. Som vi skrev tidigare så kan du få betalt för guldsmycken som aldrig används. Men det kanske finns smycken som har ett visst affektionsvärde och de ska du naturligtvis spara. Om du regelbundet kollar upp och städar ditt smyckeskrin så får du bra koll på vad som kan sälja och vad som ska vara kvar.