Vanliga misstag när du väljer accessoarer

Att välja ut de rätta accessoarerna till en outfit är något av en konstform. Det är inte alla gånger intuitivt vad som är det rätta valet, men ju mer gånger du gör det desto bättre blir du på att göra bra val. Här tänkte vi titta på några vanliga missar när det kommer att att accessorera.

Lämnar armarna bar

Om du har en top som inte täcker armarna bör du alltid se till att ha någon accessoar där. Och det behöver inte alltid vara något stort; något litet och nätt kan faktiskt fortfarande fungera bra och bli riktigt snyggt.

För många stora accessoarer

Det finns mängder av stora accessoarer som också är riktigt snygga. Men du bör alltid vara försiktig med hur många du använder samtidigt. Inte nog med att de kommer att stjäla fokus från varandra, helheten kommer också bli lidande.

Inte välja efter hudton

Alla av oss har en varm eller kall hudton, även om det är mer framträdande för somliga än andra. Och detta kommer faktiskt påverka vilka accessoarer du passar bäst i. Har du en kall hudton är silver ett bättre val för dig. Har du istället en varm hudton passar du bättre i guld.