Snygg inunder med korsett

Att bära underkläder kan vara funktionellt och de kan också ha en bra effekt på självförtroende. Med en korsett kan vi forma och ge stöd till våra kroppar. Men de kan också få oss att känna oss fina. Det finns flera typer av underkläder. I den här delen har vi valt att fokusera på korsetter.

Korsetter

När många hör ordet korsett ser de framför sig en dam från 1600-talet. Men som tur är har vi kommit långt i utvecklingen och korsetten är numera lika bekväm som du vill att den ska vara. En korsett är ett sorts underklädesplagg som täcker i princip hela överkroppen. Korsetten formar kroppen och hjälper till att kläderna du bär över sitter bra. Det finns ett flertal olika korsetter att välja bland och de kommer i olika material, modeller och färger.

Handla online eller i fysisk butik

Precis som med alla andra typer av kläder så kan det vara bra att prova din korsett innan du köper den. Om du handlar på nätet brukar hemsidan oftast ha en bra storleksguide som är enkel att följa för att du ska hitta en korsett som passar dig och din kropp. Det finns ett brett utbud online av korsetter men det går också bra att handla i en fysisk butik som säljer underkläder.