Herraccessoarer under lupp

Idag tar vi oss en titt på ett gäng vanliga herraccessoarer och slänger in dessa under luppen. Varsågoda!

Slips

Slipsen är en gammal trotjänare som förmodligen alltid kommer att han en hedersplats i mannens garderob. Alla slipsar är dock inte snygga så därför bör du vara medveten om dina val och läsa på en del om vad som just nu är moderiktigt.

Fluga

Flugan är precis som slipsen en av mannens närmaste vänner i garderoben. Det är ett lekfullare plagg än slipsen och även ovanligare, vilket får dig att stå ut från mängden. Vi förslår dock att inte överanvända dig av denna accessoar, utan att plocka fram den då och då för extra effekt eller till den tillhörande fracken.

Hängslen

Hängslen är numera inte bara använda av praktiska skäl utan också av rent estetiska. Hängslen kan vara snyggt till en rad olika kläduppsättningar men vi föredrar dom främst till en enkel skjorta och ett par passande och snygga byxor.

Snusnäsduk

Snusnäsduken är många gånger det som tillsammans med slipsen eller flugan sätter pricken över i:et i en outfit! Här kan man matcha på en rad olika sätt, något som både är kreativt och roligt!

Manschettknappar

Ingen fin skjorta någonsin har mått illa av att utrustas med ett par glödheta (bildligt talat) manschettknappar. Det är helt enkelt en detalj som höjer snäppet ännu en nivå och därför ett välkommet om ej inte nödvändigt inslag i en mans garderob.

Handskar

Handskar är bra för att värma händerna men också för att se riktigt snygg och cool ut. Tunna eller tjockare läderhandskar är det vi föredrar och självfallet ska de gå ihop med resten av din outfit. Riktigt snyggt i de allra flesta situationer!

Huvudbonad

För oss är huvudbonaden en accessoar som inte är alltför het just nu. Trots detta finns det dock absolut både kepsar, hattar och olika former av mössor som kan vara riktigt snygga i rätt sammanhang. Här gäller det dock att ha en riktig fingertoppskänsla för du är tyvärr inte Pharrell Williams som kommer undan med det mesta.

Smycken

När det kommer till smycken för men så skulle vi vilja påstå att less is more. Du ska helt enkelt inte se ut som någon julgran, utan kläd dig i smycken på ett tankfullt och restriktivt sätt. Det blir allra snyggast!