Köp nya badkläder

Snart är den här: beach 2015! Sommaren kommer och med den bad och strandliv, vare sig du är i Sverige eller utomlands på strandsemester. Det första som man alltid vill packa i väskan är badkläder, helst sprillans nya och färgstarka sådana.

Det finns mycket nya, spännande trender inom badkläder i år, som sett på catwalken både i Europa och USA. Ledordet tycks vara våga! För det finns egentligen inga fel i år, huvudsaken är att du vågar dig på alla de mönster, färger och skärningar som du tycker om.

Less är inte more 2015

BadkläderMycket metalliska tyger, mycket tropiska färger och former som djungelinspirerat och tribalmönster och nya skärningar på både baddräkter och bikinis, som bandeau och olika volangdetaljer. Punkinspirerade designs från galna amerikanska designern Betsey Johnson sågs på catwalken i Miami till exempel och Victoria’s Secret gjorde sin första show med badkläder där man också såg en hel del metalliska tyger och dessutom mycket nya former och intressanta skärningar.

Börja shoppa lite redan nu genom att kolla in shoppingsajter på nätet som har supersnygga bikinis, baddräkter och strandplagg som garanterat kommer att få andra att ända blickarna efter dig. Det finns mycket att välja på.

Naturligtvis vill du ju ha mer än en bikini, och då kan det vara bra att tänka på att köpa modeller som du kan mixa och matcha. Till exempel genom att köpa en mönstrad bikini och två enfärgade, så att du sen kan byta ut överdelar och underdelar beroende på dagens tycke och smak.