Accessoarer betyder inte bara smycken och slipsar

Många av oss handlar merparten våra kläder hos de vanligaste klädkedjorna, såsom H&M och KappAhl, men hur gör man om man vill sätta sin egen personliga prägel på det man bär, och kanske sticka ut lite från mängden? Genom accessoarer så klart! Accessoarer sträcker sig mycket längre än vad man lätt kan tro, en accessoar behöver inte vara ett halsband eller en slips utan kan vara en accessoar som exempelvis en väska eller ett mobilskal.

Det är detaljerna som är det viktiga

Många av de klädesplagg vi köper håller kvalitetsmässigt mycket längre än vad vi tror, och faktiskt så är det så att vi tröttnar på plaggen långt innan dess utgångsdatum. Men istället för att slänga plagget så kan du uppdatera din outfit genom att matcha olika accessoarer.

Matcha dina basplagg med olika scarfar, halsband eller väskor så kommer du att få helt olika outfits och ingen kommer ens lägga märke till att kläderna är desamma. Ett annat tips om din budget är ganska låg är att köpa billigare kläder men satsa lite mer pengar på accessoarer för att få en exklusivare känsla. Det är ändå detaljerna som ögonen fastnar vid. Mobiltelefonen exempelvis är ju faktiskt den prylen som du oftast håller i din hand och självklart är det då viktigt hur den ser ut om du vill tänka på helheten! iDeal of Sweden har förstått det här och har en gjort en hel kollektion med fashionabla mobilskal för den trendmedvetna!

Släng inte din garderob

Så använd för all del dina ”gamla” kläder om och om igen, eftersom det ändå är detaljerna som räknas! Modet har ju en tendens att skifta drastiskt, så om du inte har mode som din absolut största hobby, så är rådet att använda dina slantar på att uppgradera dina plagg med nya härliga accessoarer istället för att byta garderob varje säsong. Så lägg din fokus på dina accessoarer!